https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбулися урочисті заходи до Дня пожежної охорони | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулися урочисті заходи до Дня пожежної охорони

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж та на підтримку ініціативи громадських об’єднань і ДСНС України, Указом Президента України від 11-го жовтня 2013 року № 555/2013 встановлено професійне свято – «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.
Маючи героїчну історію, тісно пов’язану з пожежною охороною, у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України з особливою повагою відносяться до людей цієї мужньої професії.
15 квітня у центрі культури та дозвілля навчального закладу відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони.
Із вітальним словом до ветеранів та колективу інституту звернувся заступник начальника ЧІПБ з персоналу полковник с. ц. з. Сергій Сотник, який зазначив: «В цей день особливо хочеться подякувати за багаторічну послідовну і наполегливу працю нашим ветеранам. Пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Ви заклали міцний фундамент для реалізації завдань, що нині поставлені перед Державною службою України з надзвичайних ситуацій.»
На урочистостях вручили нагороди від ДСНС України, Черкаської ОДА та облради, УДСНС України в Черкаській області, Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту України, ЧІПБ. Загалом нагородили 34 особи, з них 19 ветеранів.
Продовжився захід святковим концертом, який підготували учасники художньої самодіяльності інституту, а завершився спілкуванням курсантів із ветеранами навчального закладу.
В колективі ЧІПБ з перших років його існування були закладені глибокі, і як показав час, нерушимі традиції. Ветерани зустрічаються між собою, як члени однієї великої родини. Їм завжди є що згадати, що обговорити. Багато хто з них і досі працює з молоддю, передає вихованцям свій безцінний професійний досвід, займається науковими пошуками тощо. І як показує час, саме у такій тісній співпраці різних поколінь – успіх виховання сучасних рятувальників.


 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10