https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці інституту відвідали Чигиринщину | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Вихованці інституту відвідали Чигиринщину

17 квітня курсанти 43 навчального взводу факультету оперативно – рятувальних сил разом із куратором взводу полковником служби цивільного захисту Віталієм Словінським відвідали культурно-історичні місця Чигиринщини.
Спочатку у Чигирині вихованці ЧІПБ побували в музеї Богдана Хмельницького, який розміщений у приміщенні відтвореної повітової управи. Тут зібрано більше 2000 експонатів, серед яких козацька зброя та спорядження, предмети декоративно-ужиткового мистецтва, нумізматика, твори українського мистецтва на козацьку тематику. Потім курсанти піднялися на верхівку Замкової гори, з якої відкривається неповторна панорама Чигирина та його околиць.
Також курсанти завітали до рятувальників міста та привітали черговий караул ДПРЧ–16 з професійним святом – Днем пожежної охорони.
Далі екскурсанти відвідали село Суботів, де розташована усипальниця Богдана Хмельницького – Свято-Іллінська церква, знамениті Три криниці, Мотронинський монастир та піднялися до могутнього 1100-літнього дуба Максима Залізняка, висота якого становить 30 метрів.
Екскурсія виявилася надзвичайно цікавою та пізнавальною.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10