https://www.high-endrolex.com/10 Підведено підсумки олімпіади з навчальної дисципліни «Організація управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Підведено підсумки олімпіади з навчальної дисципліни «Організація управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту»

Вже традиційним стало проведення предметних олімпіад на кафедрі економіки та управління Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Так, 12 – 13 квітня, проведено олімпіаду з навчальної дисципліни «Організація управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту», участь у якій взяли 35 курсантів IV курсу. Серед них були не лише представники інституту, а і Національного університету цивільного захисту України та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
Із вітальним словом до учасників звернувся начальник факультету цивільного захисту та управління майор с. ц. з. В’ячеслав Гора, який побажав успіхів та перемоги кожному.
Олімпіада проводилася як творче змагання курсантської молоді, яка має певний рівень знань з предмету не лише у межах навчальної програми, а і в самостійному вивченні додаткового матеріалу та демонструє вміння логічно мислити.
Конкурсна комісія підвела підсумки та визначила переможців:
– I місце поділили між собою курсант 4 курсу ЧІПБ Роман Остапчук та курсант 4 курсу НУЦЗУ Еліза Семерханова;
– II місце поділили між собою курсант 44 взводу ЧІПБ Владислав Бердник та курсант 51м взводу ЛДУБЖД Дмитро Дякур;
– III місце поділили між собою курсант 41 взводу ЧІПБ Анастасія Лісна та курсант 51м взводу ЛДУБЖД Костянтин Драч.


Кафедра економіки та управління,
сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10