https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра гуманітарних наук та іноземних мов провела конкурс на тему «Why is it important to know English nowadays? / Чому важливо знати англійську мову в наш час?» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Кафедра гуманітарних наук та іноземних мов провела конкурс на тему «Why is it important to know English nowadays? / Чому важливо знати англійську мову в наш час?»

Згідно Указу Президента України за №641 2016 рік проголошено роком англійської мови в Україні. Тому кафедра гуманітарних наук та іноземних мов на чолі зі старшим викладачем кандидатом історичних наук Оксаною Спіркіною провела конкурс есе на тему «Why is it important to know English nowadays? / Чому важливо знати англійську мову в наш час?» серед курсантів та студентів 2 курсу інституту.
У конкурсі взяло участь 25 осіб. Найактивнішими виявилися курсанти 23 та 25 взводів.
У конкурсі студентсько-курсантська молодь продемонструвала свої творчі здібності, уміння логічно та послідовно викладати свої думки англійською мовою. Та найголовніше було те, що усі студенти та курсанти прийшли до одностайної думки – сучасна освічена молода людина повинна знати та добре володіти англійською мовою.
Начальник факультету цивільного захисту та управління майор с.ц.з. Вячеслав Гора привітав учасників конкурсу та нагородив грамотами переможців – курсанта 24 взводу Марію Антонюк, курсанта 23 взводу Дмитра Однороженка та Руслана Торгівця, курсанта 25 взводу Віту Чичку і студентку 21 групи Яну Жмур.
Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!




                                                                             Кафедра гуманітарних наук та іноземних мов,
                                                                             сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10