https://www.high-endrolex.com/10 В ЧІПБ підвели підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Будівлі та споруди та їх поведінка в умовах пожежі» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.01.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В ЧІПБ підвели підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Будівлі та споруди та їх поведінка в умовах пожежі»

22 січня кафедрою будівельних конструкцій Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Будівлі та споруди та їх поведінка в умовах пожежі».
За звання кращих знавців дисципліни цього року змагались 19 курсантів третього курсу. Кращим серед них став курсант 31 навчального взводу Денис Трянов (1 місце). Друге місце виборов одновзводник Дениса – В’ячеслав Макарчук. Третє місце між собою поділили курсант 32 взводу Антон Манько та курсант 35 взводу Ангеліна Кулик.
Усі роботи оцінювало компетентне журі, головою якого був начальник факультету пожежної безпеки кандидат технічних наук підполковник с. ц. з. Андрій Ковальов.


                                                                                                            Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10