https://www.high-endrolex.com/10 Визначено переможців олімпіади з навчальної дисципліни “Соціологія” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Визначено переможців олімпіади з навчальної дисципліни “Соціологія”

Вже традиційним стало проведення предметних олімпіад в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Так, 28 січня кафедрою гуманітарних наук та іноземних мов факультету цивільного захисту та управління було проведено олімпіаду з навчальної дисципліни “Соціологія”.
В олімпіаді взяли участь 40 курсантів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” факультетів інституту. З напутнім словом до учасників звернувся начальник факультету ЦЗ та У кандидат педагогічних наук майор с. ц. з. В’ячеслав Гора, який побажав перемоги кожному.
Олімпіада проводилася як творче змагання курсантської молоді, яка має певний рівень знань з предмету “Соціологія” не лише у межах навчальної програми, а й виявляє знання додаткового матеріалу та має творчі здібності і демонструє вміння логічно мислити.
Конкурсна комісія, на чолі з професором кафедри ГН та ІМ доктором історичних наук, професором Тетяною Чубіною, підвела підсумки та визначила переможців. Найбільше призових місць посіли курсанти 33 навчального взводу ФОРС. Перше місце курсант цього взводу Андрій Дулгеров поділив з курсантом 31 взводу Олександром Зосімовим. Друге місце також було за представником 33 взводу Іваном Ющуком. Бронзовими призерами олімпіади стали представники вище згаданого взводу Ігор Трояновський та Кирил Назаренко, які поділили третє місце із представницею 32 взводу Оленою Горкушею.
Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10