https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь в урочистих заходах до Дня Соборності України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.01.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь в урочистих заходах до Дня Соборності України

22 січня – День Соборності. Це свято щорічно відзначається в Україні з 1999 року і присвячене дню проголошення Акта злуки Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).
Проголошення злуки УНР та ЗУНР відбулося 22 січня 1919 року – у першу річницю IV Універсалу Української центральної ради (УЦР), який проголошує повну незалежність УНР.
Сьогодні цей день у Черкасах відзначали у Соборному парку. Представники духовенства провели молебень, а після служби заступник начальника інституту з персоналу полковник служби цивільного захисту Сергій Сотник та помічник начальника інституту Юрій Підгорецький разом із головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком, головою Черкаської обласної ради Олександром Вельбівцем, представниками обласної і міської влади, громадськими організаціями, учасниками АТО взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку 20-ти черкащанам – воїнам АТО, які загинули на сході держави.
Цього ж дня черкащани вийшли на центральну вулицю міста, взялися за руки та співаючи гімн України утворили символічний ланцюг єднання українців. Живий ланцюг є символом єднання українського народу та проводиться щороку по всіх території України ще із 1990 року.




                                                                            Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10