https://www.high-endrolex.com/10 На базі ЧІПБ відбулася нарада з підведення підсумків роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2015 рік | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

На базі ЧІПБ відбулася нарада з підведення підсумків роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2015 рік

9 лютого в інституті відбулася нарада з підведення підсумків роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2015 рік та визначення пріоритетних завдань на 2016 рік. Цей захід проводився під керівництвом голови Черкаської обласної адміністрації Юрія Ткаченка. Також у роботі наради взяли участь: заступник директора Департаменту організації заходів цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Лещенко, голова Черкаської обласної Ради Олександр Вельбівець, перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко, начальник Управління ДСНС України у Черкаській області генерал-майор с.ц.з. Віктор Гвоздь, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Олександр Криворучко, голови районних рад та адміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, начальники служб цивільної захисту Черкаської області, керівництво Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, керівний склад Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
На початку наради фахівцям служби цивільного захисту вручили почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради, були присвоєні чергові звання. Також за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та високі показники в службовій діяльності почесними грамотами Управління ДСНС України у Черкаській області були нагороджені працівники інституту – начальник факультету цивільного захисту та управління майор с.ц.з. Вячеслав Гора і начальник кафедри спеціальної та фізичної підготовки підполковник с.ц.з. Володимир Архипенко.
Під час засідання розглядалися питання системи цивільного захисту, забезпечення готовності до проведення ефективних заходів захисту населення і територій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
По завершенню наради виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко висловив щиру вдячність керівництву облдержадміністрації, районних структур за плідну співпрацю, за допомогу у проведенні практичних виїзних занять на території міста та у підготовці молодих фахівців рятувальної справи.
Потім на території спортивно-оздоровчого комплексу ЧІПБ учасники наради оглянули сили та засоби обласної оперативно-мобільної групи, а також структурні підрозділи та наметове містечко керівного пункту.



                                                                        Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10