https://www.high-endrolex.com/10 На кафедрі будівельних конструкцій в навчальному процесі використовують технологічні новинки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

На кафедрі будівельних конструкцій в навчальному процесі використовують технологічні новинки

Викладачі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України постійно стежать за новітніми технологіями, які відіграють важливу роль у нашому суспільстві та розвиваюся у цьому напрямку.
Яскравим прикладом цього є проведена робота працівниками кафедри будівельних конструкцій навчального закладу, де кандидатом технічних наук, доцентом Денисом Ступаком спроектовано і роздруковано на 3D принтері модель планетарного редуктора та створена установка на базі Arduino-контролера для дослідження чистого згину.
Долучається до процесу швидкого виготовлення прототипів фізичних об’єктів, які можуть використовуватися в навчальному процесі, як наочні моделі, і молодь наукового товариства, що діє при кафедрі. До прикладу, курсанти 23 навчального взводу факультету оперативно-рятувальних сил Владислав Мошура та Олексій Постой забезпечили технологічний процес створення лабораторної установки на базі Arduino- контролера.

                                                                                                                Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10