https://www.high-endrolex.com/10 Олімпіада з навчальної дисципліни «Матеріалознавство та технологія матеріалів» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.12.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Олімпіада з навчальної дисципліни «Матеріалознавство та технологія матеріалів»

24 грудня на кафедрі будівельних конструкцій факультету пожежної безпеки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася олімпіада з навчальної дисципліни «Матеріалознавство та технологія матеріалів». Метою проведення олімпіади є підвищення якості підготовки фахівців у сфері пожежної безпеки та цивільного захисту, а також активізація навчально-пізнавальної діяльності курсантів та студентів.
У рамках олімпіади курсанти та студенти виконували завдання та вирішували задачі з курсу «Матеріалознавства та технології матеріалів». Повністю виконана робота оцінювалася у 100 балів.
Після підбиття підсумків комісія у складі: голови комісії – начальника кафедри будівельних конструкцій кандидата технічних наук, доцента підполковника служби цивільного захисту Юрія Отроша, членів комісії: доцента кафедри кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника майора служби цивільного захисту Ольги Мельник та викладача кафедри Григорія Чепурного визначила переможців:
- 1 місце виборов курсант 21 навчального взводу факультету пожежної безпеки Іван Ріпчанський, який набрав 78 балів;
- 2 місце – курсант 25 навчального взводу факультету цивільного захисту та управління Віта Чичка (75 балів);
- 3 місце розділили курсант 23 навчального взводу факультету оперативно-рятувальних сил Руслан Торговець та курсант 25 навчального взводу факультету цивільного захисту та управління Віталія Рожко, які набрали по 60 балів.
Вітаємо переможців олімпіади та бажаємо всім учасникам нових творчих звершень.

 


Кафедра будівельних конструкцій

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10