https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України сьомий рік поспіль входить до 200 найкращих вузів нашої держави за рейтингом Юнеско | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2014
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України сьомий рік поспіль входить до 200 найкращих вузів нашої держави за рейтингом Юнеско

Національний університет цивільного захисту України увійшов до академічного рейтингу університетів України ІІІ, IV рівнів акредитації Юнеско «Топ-200 Україна» у 2014 році, представивши всьоме вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Рейтинг вищих навчальних закладів України ЮНЕСКО "Топ 200" складається кафедрою ЮНЕСКО «Вища технічна освіта, прикладний системний аналіз та інформатика» при Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" та навчально-науковим комплексом "Інститут прикладного системного аналізу". Він розробляється у рамках проектів ЮНЕСКО СЕПЕС (Європейський центр з вищої освіти) та IREG (International Observatory on Academic Ranking and Excellence – організація, що сприяє розробці та впровадженню рейтингів у системі вищої освіти).
Цього року — восьмий випуск рейтингу. Його методика побудована відповідно до міжнародних принципів ранжирування університетів і передбачає проведення порівняльного аналізу досягнень вишів різних типів на основі низки універсальних критеріїв.
Академічний рейтинг університетів «Топ-200 Україна» формується на основі агрегованого показника діяльності вузу за чотирма комплексними критеріями: експертне оцінювання представниками ринку праці діяльності навчального закладу і його академічна репутація, якість науково-педагогічного потенціалу, якість навчання, міжнародне визнання, присутність у глобальному інформаційному просторі.
Мета цього проекту — надання достовірної, об’єктивної, порівнянної інформації про якість освітніх послуг, пропонованих вищими навчальними закладами України на національному рівні.
За даними експертів, сьогодні флагманами у сфері вищої освіти в Україні є три столичних та два харківських вищих навчальних заклади нашої держави, що демонструють стабільно високі показники на всіх напрямах своєї діяльності. Наряду із передовими вищими навчальними закладами України восьмий рік поспіль залишається Національний університет цивільного захисту України, щороку підвищуючи свої рейтингові показники.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10