https://www.high-endrolex.com/10 Представники Посольства Франції в Україні і НУЦЗУ обговорили питання співробітництва у галузі безпеки життєдіяльності і допомоги потерпілим | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2014
НУЦЗУ

Представники Посольства Франції в Україні і НУЦЗУ обговорили питання співробітництва у галузі безпеки життєдіяльності і допомоги потерпілим

Сьогодні, 27 травня, о 10-ій ранку на базі навчально-тренувального кризового центру Науково-дослідної лабораторії управління у кризових ситуаціях Національного університету цивільного захисту України відбулась зустріч працівників університету із аташе з правоохоронних питань Посольства Франції в Україні, полковником французької жандармерії Жераром Нубелем.

Сторони обговорили питання співробітництва у галузі безпеки життєдіяльності і допомоги потерпілим. «Страж порядка должен помогать населению и быть готовым в любой момент выручить в трудной ситуации, прийти на помощь», - зауважив під час своєї доповіді полковник французької жандармерії.

Крім того, досягнуто домовленості поглибленої співпраці із профільними освітніми закладами пожежно-рятувального напряму Франції та України. У рамках обміну досвідом та співробітництва в освітньо-науковій сфері у вересні 2014 року планується візит французької делегації до Харкова в Національний університет цивільного захисту України.

До участі у зустрічі з закордонним гостем були залучені працівники науково-дослідної лабораторії управління у кризових ситуаціях, професорсько-викладацький склад кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту, фахівці кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, кафедри мовної підготовки. Відкрив і провів зустріч проректор з наукової роботи доктор технічних наук, професор Володимир Андронов.

Під час свого візиту до НУЦЗУ Пан Жерар Нубель ознайомився з матеріально-технічною базою провідного вишу Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

У Харкові з 25 до 28 травня з офіційним візитом перебуває аташе з правоохоронних питань Посольства Франції в Україні, полковник французької жандармерії Жерар Нубель.



Лариса Кошеварова
Ігор Котов
НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10