https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2014
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів

30 травня науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України провели відкрите заняття з безпеки життєдіяльності для учнів молодших класів Харківської гімназії № 116. Неспроста цей захід відбувся напередодні літніх канікул. Адже саме в цей період, коли більшість дітей залишені сам-на-сам із влаштуванням свого дозвілля, можуть виникнути непередбачувані події. Тож, як убезпечити себе та своїх рідних і близьких під час виникнення надзвичайних ситуацій у літній період і розповіли, а також наочно продемонстрували фахівці університету - начальник кафедри фізичної підготовки підполковник служби цивільного захисту Микола Краснокутський, викладач цієї ж кафедри капітан служби цивільного захисту Валентин Головко, а також курсанти 2-го курсу факультету пожежної безпеки Микола Гунька та 3-го курсу факультету цивільного захисту Олександр Багдавадзе.
Фахівці провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій нагадали та розширили знання дітлахів щодо правил безпечної поведінки на воді, якими є небезпечними купання та пірнання у необладнаних і незнайомих місцях, довели інформацію про надання першої медичної допомоги при утопленні, тепловому і сонячному ударах, а також розповіли про алгоритм вжиття заходів при укусі змій.
Діти із цікавістю переглянули спеціальну презентацію та мультфільм відповідної тематики. Вони залишились у захваті від почутого та побаченого. А головне - один раз побачене залишиться надовго в їхній пам’яті.

Микола Гунька, курсант 2-го курсу факультету пожежної безпеки, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Миколи Гуньки
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10