https://www.high-endrolex.com/10 Участь спортсменів АПБ в змаганнях «Козацькі забави» та в Чемпіонаті області з перетягування канату | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь спортсменів АПБ в змаганнях «Козацькі забави» та в Чемпіонаті області з перетягування канату

23 серпня на території спортивного комплексу «Динамо» (мікрорайон «Дахнівка») відбулися традиційні змагання «Козацькі забави», присвячені пам'яті «Почесного динамівця» Олександра Аксьонова та Чемпіонат області з перетягування канату, присвячений 22-й річниці Незалежності України. Спортсмени змагалися в таких дисциплінах: армрестлінг, метання гирі, стрибки в довжину з місця з гирями, дартс, настільний теніс. В загальному заліку збірна команда академії посіла друге командне місце, поступившись команді У СБУ України в Черкаській області. Трійку лідерів замкнула команда У ДСНС України в Черкаській області.
В особистому заліку призові місця вибороли: з армрестлінгу - першими стали курсанти четвертого курсу Володимир Черниш і Руслан Муцалханов, в стрибках в довжину з місця з гирями та в метанні гирі – перше місце здобув капітан с.ц.з. Олексій Гордієнко, а другим в метанні гирі став курсант четвертого курсу Ярослав Магльований.
В змаганнях з перетягування канату збірна команда академії стала четвертою.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10