https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ – активні учасники урочистостей з нагоди 70-річчя звільнення Харкова від німецьких загарбників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.08.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ – активні учасники урочистостей з нагоди 70-річчя звільнення Харкова від німецьких загарбників

23 серпня у День міста представники та духовий оркестр Національного університету цивільного захисту України візьмуть участь в урочистостях з нагоди 70-річчя звільнення Харкова від німецько-фашистських загарбників.
А напередодні свята духовий оркестр університету став учасником відкриття меморіальних дошок Героям Радянського Союзу. Історичні пам’ятки встановлюються на фасадах житлових будинків, де раніше проживали шановані харків’яни. Так, у Київському районі мешкали одинадцять Героїв Радянського Союзу. Так, 16 та 19 серпня меморіальні дошки було встановлено у Київському районі Харківської міської ради на вулицях від Сумської до Петровського та від площі Конституції до проспекту Московського.
На сьогодні триває ретельна підготовка парадного розрахунку Національного університету цивільного захисту України до участі в урочистих заходах, що пройдуть 23 серпня. Нагадаємо, що парадний розрахунок навчального закладу пройде головною площею міста, чеканячи крок, з виконанням стройової пісні. Курсанти виконають дві пісні - «Марш прощания славянки» та «Марш спасателей». Другокурсники та четвертокурсники продемонструють майстерне виконання музичного твору та відмінний стройовий вишкіл під супровід духового оркестру навчального закладу. Наразі кожний з обраних вихованців університету відчуває особисту відповідальність, аби достойно представити свій навчальний заклад на урочистостях.
Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, 70-річчя визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників та День міста святкуватиметься на державному рівні. Привітати Першу столицю із річницею з’їдуться гості із Росії, Вірменії, Грузії, Туреччини, Польщі, Німеччини, Словенії, Італії, країн Прибалтики. Крім того, Харків уперше відвідають офіційні представники із Південної Кореї. Усього до міста прибудуть майже 70 офіційних іноземних гостей.
.Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10