https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ успішно завершилась вступна кампанія | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.08.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ успішно завершилась вступна кампанія

Відповідно до вимог Правил прийому до Національного університету цивільного захисту України у 2013 році закінчився перший етап вступної кампанії, а саме: прийом на навчання за державним замовленням. Цьогорічний вступ на навчання традиційно характеризувався великою кількістю поданих заяв вступниками – майже 1400 молодих людей виявили бажання пов’язати своє майбутнє із рятувальною справою. Традиційно найбільшим «попитом» користувався напрям підготовки «Пожежна безпека». Умовно на другому місці - відносно новий в Україні напрям «Цивільний захист». Зацікавленість до нього «підігрівалась» ухваленими керівництвом університету заходами щодо впровадження програм «подвійних дипломів» із провідними закордонними вищими навчальними закладами та залученням до викладання в університеті іноземних фахівців.
Загалом, лави курсантів та студентів університету, які будуть навчатися за державний кошт поповнили 268 молодих людей, серед яких - 20 студентів за напрямом підготовки «Охорона праці».
Лєбєдєв Денис, відповідальний секретар приймальної комісії, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10