https://www.high-endrolex.com/10 Потужний десант першокурсників НУЦЗУ виїхав до навчально-тренувального полігону для проходження курсу молодого бійця | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.08.2013
НУЦЗУ

Потужний десант першокурсників НУЦЗУ виїхав до навчально-тренувального полігону для проходження курсу молодого бійця

15-30 серпня на навчальному полігоні Національного університету цивільного захисту України в урочищі Фігурівка Чугуївського району триватиме табірний збір з курсантами перших курсів набору 2013 року.
Сьогодні, 15 серпня, 248 юнаків виїхали на навчально-тренувальний полігон для проходження справжньої школи життя для майбутніх рятувальників.
Протягом двох тижнів триватиме перевірка новачків на витривалість, зміцнення дружних та товариських стосунків
Очолить табірні збори проректор по службі університету полковник служби цивільного захисту Олег Семків. Молоде поповнення, зазначає він, саме під час проходження курсу молодого бійця знайомитиметься з розпорядком дня навчального закладу, курсантськими обов’язками, у таборі першокурсники вчитимуться долати фізичні та психологічні навантаження, уникати стресових та запобігати непередбачуваних ситуацій, опановуватимуть „ази” обраної професії, пізнаватимуть усі складнощі, усвідомлюючи, з якою метою кожний поступив до Національного університету цивільного захисту України.
Під час проведення табірного збору з першокурсниками проводитимуться психологічні дослідження, а також виховна і соціально-гуманітарна робота.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10