https://www.high-endrolex.com/10 Училище святкувало День рятівника та 40-річчя створення училища | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

Училище святкувало День рятівника та 40-річчя створення училища

18 вересня у Вінницькому вищому професійному училищі ЛДУ БЖД відбулись урочистості присвячені відзначенню професійного свята Дня рятівника та 40-річчя створення училища.

День рятівника - професійне свято, яке є державним визнанням неоціненного внеску людей мужньої професії - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Не дарма в цьому році так сталось, що в День рятівника училище святкує своє 40-річчя, адже навчальний    заклад – є справжньою кузнею кадрів для Міністерства надзвичайних ситуацій України.

У своїй вітальній промові проректор університету – начальник училища Микола Говорущак зазначив: «Професія рятівника є почесною але разом з тим і важкою. Професіоналами не народжуються, тому кожному з тих хто присвятив себе професії рятівника необхідно багато навчатися, працювати над собою, підвищувати свій кваліфікаційний рівень. Для цього існує в Міністерстві система підготовки та професійного навчання кадрів. Сьогодні, в день нашого професійного свята, наш навчальний заклад відзначає свій день народження. Адже саме 40 років тому назад, в далекому 1972, наказом Міністерства внутрішніх справ УРСР було створено Вінницьку республіканську школу - навчальний загін з підготовки молодшого та середнього начальницького складу професійної пожежної охорони МВС УРСР.» А також побажав усім витримки, життєвої удачі, та невичерпної наснаги у реалізації гуманної місії.

Завітали на свято і ветерани училища, які виступаючи з вітальним словом згадували про роки заснування та становлення училища, а також бажали подальшого процвітання навчальному закладу.

За сумлінне виконання службових обов’язків та до святкування Дня рятівника і   40-річчя училища Микола Говорущак нагородив знаками училища, грамотами та грошовими винагородами ветеранів училища, кращих співробітників, курсантів та студентів.

            Учасники художньої самодіяльності до свята підготували також багато сюрпризів. Родзинкою свята став виступ новоспеченого вокально-інструментального колективу з піснею «Два хода» та номер на тубі Франчука Андрія. Завершились урочистості піснею «Ти моя Україна» у виконані Капітанюка Василя та побажаннями міцного здоров’я, всіляких гараздів та життєвих благ від ведучих вечора Кабаштури Андрія та Яворської Олени.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10