https://www.high-endrolex.com/10 Відкрите заняття студентів-екологів НУЦЗУ в музеї природи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2012
НУЦЗУ

Відкрите заняття студентів-екологів НУЦЗУ в музеї природи

 Днями викладачі кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України доцент Рибалова О.В. та викладач Карпець К.М. провели відкрите заняття з групою майбутніх екологів у музеї природи Харківського національного університету. Студенти побачили мінералогічне зібрання музею, яке складається з понад 25 тисяч експонатів. Систематична колекція включає, головним чином, найбільш типових представників усіх класів мінералів, зразки дорогоцінних і виробних каменів, корисних копалин з різних родовищ нашої країни та багатьох країн світу.
Основу палеонтологічних експозицій складають викопні останки тварин, знайдених на території Харківської області. Експозиції включають цінний науковий матеріал, який ілюструє систему філогенетичних взаємин, історичний розвиток тварин і рослин від зародження життя на Землі до наших днів, а також розрізнені викопні залишки рослин, тварин і цільні скелети. У видовищних діорамах показані ландшафти минулого і типові їхні мешканці.

Прес-служба НУЦЗУ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10