https://www.high-endrolex.com/10 У першу годину початку Дня відкритих дверей в університеті зареєструвалось понад 300 учасників заходу. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.10.2011
НУЦЗУ

У першу годину початку Дня відкритих дверей в університеті зареєструвалось понад 300 учасників заходу.

Молодь із батьками почала приходити до університету ще о восьмій. Реєстрація  розпочалась рівно о 9 годині ранку, повідомив прес-службі університету Андрій Петров, начальник сектора по роботі із перемінним складом відділу комплектування та проходження служби НУЦЗУ, майор служби цз, який є відповідальною особою саме з реєстрації гостей. 

 

 

О 9-ій сформовані екскурсійні групи, які  очолюють  працівники університету,  почали ознайомлення з навчально-лабораторною базою: кабінетами, аудиторіями, бібліотекою.
Також відвідали  курсантські та студентські гуртожитки, казармені приміщення, навчально-спортивний комплекс.  У спортивній залі НСК працювали виставки навчально-методичної літератури для абітурієнтів, науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру, а також було представлено експозиції виставки досягнень факультетів Національного університету цивільного захисту України.
Працював презентаційно-консультативний пункт щодо питань вступу до Університету та реєстрацію майбутніх абітурієнтів за кожною спеціальністю: «Цивільний захист», «Хімічна технологія», «Психологія», «Пожежна безпека», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
 Зараз у клубі НУЦЗУ для гостей демонструється фільм про діяльність вишу, а  потім пройде  зустріч із керівництвом навчального закладу. Далі за планом – переїзд і ознайомлення з навчально-матеріальної базою університету по вул. Баварська, 7: підрозділи факультетів цивільного захисту, оперативно-рятувальних сил, навчальної пожежно-рятувальної частини та навчальними класами. Відбудуться  показові навчання з демонстрацією можливостей навчального закладу щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій,  виступи команди Університету з пожежно-прикладного спорту, демонстрація бойових можливостей пожежно-рятувальної техніки навчальної пожежно-рятувальної частини. Пройдуть  Показові виступи команди Університету з гирьового спорту та проведення змагань з перетягування канату між курсантами та майбутніми абітурієнтами.
Працюватиме і польова кухня.
 День відкритих дверей триває. Інформація надалі оновлюватиметься.

Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10