https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ЛДУ БЖД МНС допомагатимуть Львівським рятувальникам боротися із надзвичайними ситуаціями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти ЛДУ БЖД МНС допомагатимуть Львівським рятувальникам боротися із надзвичайними ситуаціями

11 жовтня, чергові зміни навчальної пожежно-рятувальної частини Львівського державного університету безпеки життєдіяльності переведені в режим бойового чергування. Курсанти МНС допомагатимуть Львівським рятувальникам забезпечувати безпеку людей та протидіяти різним надзвичайним ситуаціям. Дії пожежно-рятувальних підрозділів Університету координуватимуть фахівці ГУ МНС у Львівській області.
Речник ЛДУ БЖД МНС Антон Крук розповів, що курсанти отримали допуск до самостійної бойової роботи. «Тепер вони виїжджають на ліквідацію всіх надзвичайних ситуацій, що стаються на Львівщині та за межами області. Навчальну практику курсанти проходитимуть на різних посадах: від рядового пожежного до начальника частини. Вони працюватимуть під керівництвом досвідчених наставників-офіцерів нашого університету та облуправління МНС», - додав А. Крук.
За словами заступника начальника навчально-методичного відділу з практичної підготовки-начальника частини Миколи Басова, значну увагу педагогічний персонал університету приділяє початковій підготовці молоді. У цей момент формуються основні риси, притаманні професії рятувальника, що дозволяють у режимі обмеженого часу в екстремальній обстановці швидко та правильно прийняти необхідні рішення, від яких залежать людські життя. Курсанти пройшли спеціальний курс навчання на базі пожежно-рятувальної частини ЛДУ БЖД МНС та успішно склали заліки. Вони ознайомилися з основною пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, навчилися застосовувати її під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і застосовуватимуть свої знання на практиці.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10