https://www.high-endrolex.com/10 В ЛДУ БЖД визначили кращу ланку ГДЗС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2011
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД визначили кращу ланку ГДЗС

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулися змагання на кращу ланку ГДЗС між навчальними взводами 3-го курсу. На змаганнях курсанти і студенти продемонстрували свої теоретичні знання та практичні навички.
Організували змагання проректор з науково-дослідної роботи Василь Ковалишин та доцент кафедри пожежної безпеки та охорони праці Василь Лущ, який очолив також суддівство разом із викладачами кафедри Петром Семенюком та Миколою Наливайком.
Змагання складалися з двох етапів. Перший етап - теоретична частина. Команди відповідали на фахові запитання у нормовані терміни.
Другий етап - практична частина, яка передбачає виконання п’яти вправ на час: виконання оперативної перевірки, закріплення рятувальної мотузки за конструкцію, в'язання подвійної-рятувальної петлі на потерпілого, проходження ланкою ГДЗС тренувальної стежки та повне оперативне розгортання відділення від АЦ-40 (130)63Б без встановлення на вододжерело зі стволом першої допомоги, проведенням розвідки, знаходженням та винесенням потерпілого з НДС.
Змагання відбувались у психолого-тренувальному центрі та на навчально-спортивному комплексі ЛДУ БЖД.
За результатами усіх видів завдань місця серед учасників розподілились таким чином: 1 місце посіла команда ПБ - 34; 2 місце - команда ПБ - 33, і 3 місце - команда ПБ - 31. Призери були нагороджені почесними грамотами та схвальним відгуками викладачів про їх знання та уміння.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10