https://www.high-endrolex.com/10 Представник ЛДУ БЖД МНС здобув срібло на «Кубку світу» з самбо | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2011
ЛДУ БЖД

Представник ЛДУ БЖД МНС здобув срібло на «Кубку світу» з самбо

Викладач Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, майстер спорту міжнародного класу, капітан служби цивільного захисту Дмитро Бабійчук виборов друге місце на Кубку світу з боротьби самбо. Змагання проходили 1-2 жовтня у Москві. Величезна кількість шанувальників самбо відвідали видовищний турнір, змагання проходили при повних трибунах. Турнір проводиться напередодні чемпіонату світу. Один з організаторів турніру Асламбек Аслаханов розповів, що рівень турніру дуже високий. «Наприклад, три роки тому у нас виступали відразу шість чемпіонів світу різних років і різних вагових категорій. Ви подивіться на склад учасників - традиційно у фіналах борються лише майстри спорту міжнародного класу, заслужені майстри спорту. Конкуренція неймовірна», - зазначив А. Аслаханов.
Організаторами заходу виступили Міжнародна аматорська федерація самбо і Всеросійська федерація самбо, Федерація самбо м. Москви, Департамент фізичної культури і спорту м. Москви і Загальноросійська громадська організація «Асоціація працівників правоохоронних органів і спецслужб Російської Федерації». Це вже не перша перемога спортсмена на першостях такого рівня. Д. Бабійчук не раз ставав призером чемпіонатів Європи та світу.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10