https://www.high-endrolex.com/10 Продовжується співпраця Українських, Польських та Грузинських рятувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2011
ЛДУ БЖД

Продовжується співпраця Українських, Польських та Грузинських рятувальників

ІІІ група офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС вирушила до Польщі для участі у міжнародному проекті рятувальних служб Польщі, України та Грузії.
Рятувальники розглядають питання, присвячені техніці безпеки, вивчають обладнання, яке використовують польські рятувальники під час аварійно-рятувальних робіт, вчаться реагувати на надзвичайні ситуації масового характеру, організовувати рятувальні роботи під час ДТП, медичні заходи тощо.
Проект реалізовують на базі Центральної школи державної пожежної служби м. Честохова. «Навчання відбуваються в рамках проекту, який передбачає обмін досвідом між рятувальними службами Ураїни та Європейських країн і фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща. Це вже не перший спільний міжнародний проект, покликаний навчити діяти спільно у подоланні надзвичайних ситуацій та підготувати відповідних фахівців. Особливо актуальним такі навчання є напередодні Євро – 2012», - зазначив проректор Університету Роман Ратушний.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10