https://www.high-endrolex.com/10 Представники ЛДУ БЖД МНС провели нараду з питань безпеки із директорами шкіл Яворівщини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2011
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУ БЖД МНС провели нараду з питань безпеки із директорами шкіл Яворівщини

Начальники інститутів пожежної та техногенної безпеки й цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС В’ячеслав Кошеленко та Тарас Рак взяли участь у семінар-нараді з директорами шкіл Яворівського району Львівщини.
Семінар пройшов на базі Яворівської загальноосвітньої школи №3. На засіданні обговорювали питання безпеки шкіл району. Представники Університету запропонували проводити на базі навчального закладу практичні семінари та тренування у психолого-тренувальному центрі підготовки пожежних та аварійно-рятувальних команд.
В’ячеслав Кошеленко та Тарас Рак розповіли присутнім, яким чином мають бути облаштовані приміщення у школах, як повинні бути обладнані евакуаційні виходи, основні правила пожежної безпеки. Також продемонстрували відеоматеріали про Університет, розповіли про підготовку майбутніх рятувальників. Усі були зацікавлені побаченим, та виявили бажання привести дітей на екскурсію до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10