https://www.high-endrolex.com/10 Фахівців та науковців ЛДУ БЖД МНС займаються питаннями безпеки на об’єктах до ЄВРО-2012 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2011
ЛДУ БЖД

Фахівців та науковців ЛДУ БЖД МНС займаються питаннями безпеки на об’єктах до ЄВРО-2012

Фахівців та науковців Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС запрошують до співпраці в рамках підготовки ЄВРО-2012. Про це розповів проректор з наукової роботи Василь Ковалишин.«Група наших науковців під керівництвом доктора технічних наук, професора Юрія Рака, вже здійснила розрахунок часу та шляхів евакуації людей на Львівському стадіоні, який будують до Євро-2012. Дана методика враховує рекомендації УЄФА та нормативні вимоги відповідних регламентуючих документів нашої держави. Розробка вчених університету щодо розрахунку часу евакуації людей із стадіону у безпечну зону може бути сертифікована як методика, вона була високо оцінена керівництвом держави», - зазначив Василь Ковалишин.
Розрахунки та поради фахівців Львівського університету МНС потрібні на найбільших об’єктах, які будують до футбольного чемпіонату – стадіоні та аеропорті.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10