https://www.high-endrolex.com/10 На екскурсію до Академії пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

На екскурсію до Академії пожежної безпеки

    27 квітня Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) знову приймала гостей. З проханням надати можливість відвідати навчальний заклад, який носить ім’я Героїв Чорнобиля, у дні 25-ї річниці аварії на ЧАЕС звернулися до ректора АПБ керівники Черкаського політехнічного технікуму та Черкаських загальноосвітніх середніх шкіл № 6 і № 33.
    Організацією екскурсій займалося курсантсько-студентське самоврядування академії. 60 студентів і 5 викладачів технікуму та 80 школярів (сьомого і восьмого класу ЗОШ № 33 та двох десятих класів ЗОШ № 6) зустрічали екскурсоводи з числа курсантів факультетів пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД) та пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) – Дмитро Осипенко (2 курс ФППД), Юрій Іващенко (2 курс ФПРД), Віталій Скрипник (3 курс ФПРД), Анастасія Лейба (3 курс ФПРД), Олександр Плющій (3 курс ФППД) та Ярослав Савченко (2 курс ФППД).
    Гості ознайомилися з матеріально-технічною базою академії, з умовами навчання курсантів, студентів і слухачів, побували в народному музеї навчального закладу та біля монументу Героям Чорнобиля, а також в навчальній пожежно-рятувальній частині, де черговий караул продемонстрував бойовий виїзд пожежно-рятувальних машин та бойове розгортання, яке проводиться перед початком пожежогасіння. В музеї екскурсію для гостей провів начальник кафедри гуманітарних та соціальних наук факультету управління, кандидат історичних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Андрій Томіленко.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10