https://www.high-endrolex.com/10 Студентки Національного університету цивільного захисту України стали призерами Всеукраїнського конкурсу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2011
НУЦЗУ

Студентки Національного університету цивільного захисту України стали призерами Всеукраїнського конкурсу

Днями у Харкові в Національному автомобільно-дорожньому університеті пройшов Всеукраїнський конкурс студентських робіт з охорони праці. У ІІ етапі заходу державного рівня взяли участь 76 науково-дослідних студентських робіт. Як зазначив доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олег Третьяков, лише двадцять одна робота була представлена на широкий загал, в тому числі і три дослідження п’ятьох студенток 4-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України. Вони були відзначені нагородами, а саме: дипломом І ступеня була відзначена науково-дослідна робота Дар’ї Гергерт «Оцінка професійного ризику медичних працівників на прикладі центральної районної лікарні», дипломом ІІІ ступеня – робота Аліни Жуча та Марини Радченко «Характеристика професійних хвороб, причини їх виникнення та особливості розслідування їх в Україні», а також дипломом ІІІ ступеня – наукове дослідження Вікторії Кича та Віри Кабачкової «Основні положення міжнародної статистичної класифікації хвороб та споріднених проблем здоров’я та їх застосування в Україні».
До речі, науковим керівником та наставником переможниць Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з охорони праці став доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олег Третьяков.
Вітаємо призерів та бажаємо перемог на науковій ниві!


 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10