https://www.high-endrolex.com/10 Львівщину на Всеукраїнському тренінгу самоврядування представляв курсант ЛДУ БЖД МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2011
ЛДУ БЖД

Львівщину на Всеукраїнському тренінгу самоврядування представляв курсант ЛДУ БЖД МНС

У Києві відбувся тренінг на тему «Законодавчі ініціативи та державна політика у сфері вищої освіти», організований Українською асоціацією студентського самоврядування (УАСС), Молодіжною вартою, та представництвом фонду Ф. Еберта в Україні.
На тренінг були запрошені 25 експертів курсантсько-студентського самоврядування України. Львівщину на заході представляв голова Ради курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності , і разом з тим голова Львівського міського осередку УАСС, Дмитро Кобилкін.
В рамках тренінгу відбувся ряд зустрічей з помічниками народних депутатів України, також обговорено новий проект закону про вищу освіту та внесені в нього власні ініціативи та напрацювання. В рамках тренінгу відбулося правління УАСС, на якому були розглянуті управлінські питання асоціації, прийнято нових колективних членів, а також визначено місто Ніжин, як місто-господар IX генеральної асамблеї УАСС.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10