https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти взяли участь у масовому сходженні на Говерлу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти взяли участь у масовому сходженні на Говерлу

26 березня відбулося щорічне масове сходження на найвищу вершину України - гору Говерлу (2061 м). Організаторами сходження стали Львівська обласна федерація спортивного туризму та туристично-альпіністський центр “Скеля”.
У сходженні взяли участь курсанти та офіцери Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, представники провідних навчальних закладів Львівщини та туристи з Польщі, Великобританії та США. Курсанти МНС забезпечували безпеку туристів під час сходження на Говерлу.
Десять вагонів з туристами прибули у Ворохту. Далі автобусами їх довезли до форелевого господарства, а звідти пішки всі подалися до спортивної бази “Заросляк”. Після короткого відпочинку і детального ознайомлення із правилами безпеки під час перебування в горах почалося сходження на малу Говерлу, а потім і на саму вершину гори. Сходження тривало близько чотирьох годин.
В усіх учасників експедиції був чудовий настрій, склалося багато яскравих вражень і досить багато курсантів виявив бажання приїхати на Говерлу і наступного року.



Христина Авдєєва,
Курсант Інституту цивільного захисту

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10