https://www.high-endrolex.com/10 РОЗПОДІЛ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

РОЗПОДІЛ

    15 березня Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відвідало багато шановних гостей, серед яких були представники головних управлінь та управлінь МНС України в областях і члени комісії з персонального розподілу випускників АПБ, зокрема, директор Департаменту кадрів та роботи з особовим складом апарату Міністерства надзвичайних ситуацій України Олег Васильович Ціцак, його заступник Іван Олексійович Шевченко, начальник Управління освіти і науки МНС України полковник служби цивільного захисту Олександр Петрович Євсюков. Адже саме цього дня в академії відбувся персональний розподіл 362 майбутніх випускників 2011 року – курсантів 4 та 5 курсів – за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст», «магістр».
    Першими вислухали відмінників та сиріт. Саме їм було надано право вибирати за бажанням подальше місце проходження служби. Загалом же, під час розподілу комісія взяла до уваги побажання кожного із майбутніх випускників. Відтепер ще три місяці напруженого навчання та стажування, захист дипломних робіт і хвилюючий день випуску, після якого молоді лейтенанти служби цивільного захисту матимуть змогу на практичній роботі повною мірою проявити набуті в академії знання, уміння й початковий досвід пожежника-рятівника. А частина курсантів 4 курсу з першого вересня продовжать навчання на 5 курсі у групах магістрів та спеціалістів.
 


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10