https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ НАВЧАЮТЬСЯ КУРСАНТИ ТА СТУДЕНТИ, ЯКІ Є НАЙВЛУЧНІШИМИ СПОРТСМЕНАМИ-СТРІЛЬЦЯМИ УКРАЇНИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ НАВЧАЮТЬСЯ КУРСАНТИ ТА СТУДЕНТИ, ЯКІ Є НАЙВЛУЧНІШИМИ СПОРТСМЕНАМИ-СТРІЛЬЦЯМИ УКРАЇНИ

Студент першого курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Сергій Куліш, вихованець КДЮСШ № 2–ШВСМ (тренери – Микола Вдовиченко, Наталя Чепурна) у складі чоловічої збірної України (складається з трьох осіб) у загальнокомандному заліку серед 18 команд дорослих чоловіків виборов перше місце на Чемпіонаті Європи з кульової стрільби з пневматичної зброї.


Чемпіонат проходив з 1 по 7 березня в Італії, у місті Брешіа. За звання кращих стрільців Європи боролися 875 спортсменів. Дівчата – у виконанні вправи ГП-4 (пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи), чоловіки та юнаки – ГП-6 (пневматична гвинтівка, 60 пострілів стоячи).


Разом із Сергієм Кулішом, який вистріляв 593 очка, виступали у команді Сергій Каспер та олімпійський чемпіон Артур Айвазян.
 

Непогано виступили і дівчата. Молодіжна збірна команда України у складі трьох дівчат, серед яких була і студентка 2 курсу АПБ, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Тетяна Тарасенко, вихованка ШВСМ–КДЮСШ № 2 (тренери – Віктор Нагній, Микола Вдовиченко) посіла 5 місце серед 18 команд, програвши лише одне очко третьому місцю.
 

Відтепер Сергій Куліш планує взяти участь у навчально-тренувальних зборах, що пройдуть з 12 по 20 березня у Львові, та у змаганнях Етапів Кубка Світу, що пройдуть з 20 по 29 березня в Сіднеї (Австралія), з 7 по 15 квітня – в Чінгвонгу (Корея).
 

А от курсант 4 курсу АПБ Дарія Шаріпова – ще одна іменита спортсменка держави, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби, вихованка Черкаської ШВСМ (тренери – Віктор Нагній, Наталя Чепурна), візьме участь у навчально-тренувальних зборах, що пройдуть у Львові з 12 по 19 березня, готуючись до міжнародних змагань в Дортмунді (Німеччина), запланованих на 20-29 березня.


На фото: Дарія Шаріпова
 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10