https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.05.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

ПІДВИЩЕНИЙ НОМЕР ВИКЛИКУ… ПОЖЕЖУ УСПІШНО ЛІКВІДОВАНО!

    12 березня два відділення чергового пожежного караулу навчальної пожежно-рятувальної частини Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяли участь у гасінні пожежі, що виникла на одноповерхових складах побутової хімії підприємства «PG Traid» дистриб'юторської компанії «Procter & Gamble», розташованих у Черкасах по вулиці Береговій.
    Інформація про загорання до оперативно-диспетчерського центру Управління МНС України в Черкаській області надійшла від охоронців складів о 12 годині 44 хвилини. Чоловіки побачили дим, що просочувався зі складського приміщення, де зберігалися мийні засоби побутової хімії, під час чергового обходу території.
    Для ліквідації пожежі за підвищеним номером виклику були викликані чергові караули з чотирьох пожежно-рятувальних частин Черкас, ДПЧ-5 та ДПЧ-6 по охороні ВАТ «АЗОТ», фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення УМНС України в Черкаській області та навчальна пожежно-рятувальна частина АПБ. Всього – 65 фахівців МНС України та 12 одиниць пожежної і спеціальної техніки.
    На час прибуття перших вогнеборців вогонь встиг поширитися на площу у 250 квадратних метрів у будівлі загальною площею 1500 квадратних метрів. Завдяки оперативності, професіоналізму та злагодженим діям рятувальників вдалось не допустити розповсюдження вогню на прилеглі складські приміщення, і вже за годину загорання було локалізовано та ліквідовано.
 



 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10