https://www.high-endrolex.com/10 Заняття для курсантів Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності проводять досвідчені фахівці МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2010
ЛДУ БЖД

Заняття для курсантів Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності проводять досвідчені фахівці МНС

Представники Державного департаменту пожежної безпеки та Державного центру сертифікації МНС України провели ряд теоретичних занять та практикумів для курсантів та студентів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, які навчаються за напрямом «Пожежна безпека».
Речник ЛДУ БЖД МНС Антон Крук розповів, що до кінця року планують охопити цілий комплекс питань, які стосуються ліцензування та сертифікації протипожежної та аварійно-рятувальної техніки та обладнання, впровадження та обслуговування пожежної автоматики. Практичні працівники розкажуть курсантам та студентам випускних курсів, як здійснюється організація пожежного нагляду, нагляд за об’єктами підвищеної небезпеки та центральними органами виконавчої влади. «Вони вже мають значний практичний досвід адже за період навчання побували на багатьох підприємствах, в тому числі, потенційно небезпечних. Курсанти знають технологічні процеси на цих об’єктах, засоби профілактики, які слід застосовувати аби попередити виникнення надзвичайної ситуації. Подібні заняття – це своєрідне поєднання теорії та практики. Такі заняття принесуть користь випускникам навчального закладу, які через декілька місяців приступлять до роботи в обласних підрозділах МНС та будуть здійснювати профілактичні заходи з питань пожежної та техногенної безпеки на різних об’єктах, стежитимуть за дотриманням законодавства України у сфері цивільного захисту»- додав А. Крук.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10