https://www.high-endrolex.com/10 Загальні збори колективу фізичної культури Національного університету цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2010
НУЦЗУ

Загальні збори колективу фізичної культури Національного університету цивільного захисту України

4-го листопада у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулися загальні збори колективу фізичної культури. У провідному вищому навчальному закладі МНС підготовка фізично здорової молоді є одним із пріоритетних напрямів діяльності. Вирішенню питань, пов’язаних із розвитком спорту та пропагандою в навчальному закладі здорового способу життя, приділяється багато уваги. Начальник кафедри фізичної підготовки полковник служби цивільного захисту Микола Краснокутський, зокрема, зазначив: «Підбиваючи підсумки спортивно-масової роботи за 2009-2010 навчальний рік, хочу наголосити, що фізичній підготовці кожного курсанта та студента приділяється особлива увага викладачів кафедри, фізична підготовка є невід’ємною частиною підготовки рятувальника. Так, багато з них проявляються свої фізичні здібності у спортивних секціях з дзюдо, самбо, кікбоксінгу, рукопашного бою, гирьового спорту. Триває тісна співпраця в плані проведення змагань із клубами, федераціями міста Харкова та іншими вищими навчальними закладами як на нашій базі у ролі господарів, так і у ролі гостей на спортивних базах міста. Протягом минулого навчального року збірні команди університету за межами навчального закладу взяли участь у змаганнях з різних видів спорту - міжнародного, національного, а також обласного й місцевого рівнів». На загальних зборах були присутніми заступник голови Харківської обласної організації «Динамо» України Анатолій Лимар, головний спеціаліст Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради.
Спорт сьогодні в Національному університеті цивільного захисту України – невід’ємна складова навчально-виховного процесу, відтак спортивне здоров’я вихованців навчального закладу – у надійних та сильних руках.


 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото – Ігоря Котова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10