https://www.high-endrolex.com/10 Великому Вогнеборцеві – 75 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2010
НУЦЗУ

Великому Вогнеборцеві – 75

Пожежна охорона України нараховує у своїх шеренгах дуже багато талановитих, відданих справі вогнеборців. І до когорти найдостойніших можна впевнено зарахувати Володимира Григоровича Палюха, доцента, старшого наукового співробітника відділу науково-методичного забезпечення професійної освіти Науково-методичного центру Національного університету цивільного захисту України. Ім’я цієї заслуженої, скромної та порядної людини знають не тільки в Україні, а й далеко за її межами.
5 листопада в Національному університеті цивільного захисту України щиро вітали першого ректора навчального закладу Володимира Григоровича Палюха.
На урочистому зібранні були присутніми перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Володимир Бабаєв, начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської обласної держадміністрації Володимир Росоха, генерал-майор внутрішньої служби Пилип Миколайович Десятніков, начальник ГУ МНС України в Сумській області генерал-майор служби цивільного захисту Геннадій Волик, заступник начальника по взаємодії з іншими науково-дослідними установами Українського науково-дослідного інституту пожежної безпеки МНС України Микола Откідач, ректор Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь, проректор з науково-дослідної роботи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності полковник служби цивільного захисту Василь Ковалишин, колишній начальник Всесоюзного науково-дослідного інституту пожежної охорони МВС Російської Федерації генерал-майор внутрішньої служби Дмитро Іванович Юрченко, колишній проректор з наукової роботи Академії пожежної безпеки МНС Росії професор Юрій Михайлович Глуховенко.
Серед численних заохочень і нагород – Почесна відзнака-медаль МНС України «За доблесть і звитягу», Почесна відзнака Харківської обласної ради «Слобожанська слава», відзнака МВС України «Закон і честь», Почесна відзнака Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України - орден «Честь і слава».
Сьогодні Володимир Григорович в однострої зі своїми однодумцями.

Як ветеран пожежної охорони та учасник тилу під час Великої Вітчизняної війни він бере активну участь у патріотичному вихованні молоді університету. Його біографія є однією з тих, що завжди була, є і буде прикладом для наслідування. Великі результати його діяльності, вражаючі, відчутні, значить, недарма живе людина, неперевершений його авторитет. Особливо у наш екстремальний час багатющий досвід Володимира Григоровича, його високий професіоналізм та талант педагога, як ніколи, потрібний не тільки вихованцям, а й викладачам навчального закладу. Є, в кого вчитись. І майбутні рятівники вчаться.
Тож нехай буде Божа ласка прихильною до Вас, шановний Володимире Григоровичу, і довгих років Вам життя!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10