https://www.high-endrolex.com/10 До 25-річниці трагедії на ЧАЕС у Львівському університеті МНС зводять пам’ятний знак | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2010
ЛДУ БЖД

До 25-річниці трагедії на ЧАЕС у Львівському університеті МНС зводять пам’ятний знак

На території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС розпочато роботи по встановленню Пам’ятного знаку випускникам, ветеранам та курсантам – Героям –ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Відкриття пам’ятника планують до 25-річниці катастрофи.
З метою гідного відзначення подвигу, мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації ядерної стихії, а також для залучення коштів на виготовлення Пам’ятного знаку відкрито спеціальний рахунок. Детальніша інформація розміщена на офіційному сайті Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (www.ldu.mns.gov.ua).
Орієнтовна вартість робіт 150 тис. грн. Вже вдалося зібрати більше половини необхідної суми. Ректорат навчального закладу висловлює вдячність всім, хто зголосився на заклик про допомогу у зведенні пам’ятного знаку.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10