https://www.high-endrolex.com/10 Набуваємо знань на практиці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.11.2010
НУЦЗУ

Набуваємо знань на практиці

 
Практичні заняття на діючих виробництвах та об’єктах є найкращим методом систематизації та закріплення теоретичного матеріалу. На виїзних заняттях, що проходять на конкретних виробництвах курсанти та студенти не тільки засвоюють матеріал дисциплін, але і набувають практичних навичок, удосконалюють свої професійні здібності. Так, 3-го листопада під керівництвом професора кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Національного університету цивільного захисту України полковника служби цивільного захисту Михайлюк О.П. відбулося виїзне практичне заняття для курсантів та студентів групи з дисципліни «Пожежна безпека промислових та сільськогосподарських виробництв» на АТЗТ «Харківський коксовий завод».
Метою заняття було вивчення стану пожежної безпеки коксового виробництва, на підприємстві якого курсанти та студенти запропонували відповідні пожежно-профілактичні заходи.
Безумовно, всім без винятку таке виїзне практичне заняття принесло користь, адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути.
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 Рада самоврядування 5 курсу факультету ПБ, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10