https://www.high-endrolex.com/10 Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності МНС інтегрує у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2010
ЛДУ БЖД

Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності МНС інтегрує у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки

На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС відбулося засідання міждержавної робочої групи по підготовці проекту «Пандемія, криза, катастрофа - час діяти спільно». Проект передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини (European Community Mechanism for Civil Protection). Проект фінансується Євросоюзом і передбачає навчально-практичний цикл, який реалізується на території України та Польщі. Під час засідання представники Варшавської головної школи пожежно-рятувальної служби, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту та Черкаської академії пожежної безпеки узгодили терміни проведення семінарів, практичних навчань та кількість осіб залучених до участі у програмі.
Три місяці тому між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності МНС та Варшавською головною школою пожежно-рятувальної служби підписано угоду про співпрацю. Дана угода передбачає обмін досвідом з питань підготовці фахівців у галузі безпеки людини, попередження та ліквідація надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та організація спільних дій між пожежно-рятувальними службами України та Європейського союзу.
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності сьогодні є провідним вищим навчальним закладом України в галузі безпеки людини, який визнали у Європі та включили до загальноєвропейського механізму забезпечення безпеки.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10