https://www.high-endrolex.com/10 Представник Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС підписав Конституцію європейської асоціації ВНЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2010
ЛДУ БЖД

Представник Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС підписав Конституцію європейської асоціації ВНЗ

Декан факультету інформаційної та транспортної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, підполковник служби цивільного захисту Тарас Рак, підписав Конституцію європейської асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). Наш представник також взяв участь у засіданні Генеральної асамблеї Асоціації та у роботі Міжнародної конференції «Розвиток віртуальної інтерактивної мережі пожежно-тренувальних центрів», яка проходила на базі Інституту цивільного захисту Каталонії (Іспанія, м. Барселона).

Учасники Асамблеї обмінювалися досвідом попередження та боротьби з повенями, організації аварійно-рятувальних робіт в гірських та рівнинних районах, організації спільних комплексних практичних навчань з ліквідації надзвичайних ситуацій. 
Т. Рак розповів, що на конференції піднімались питання впровадження та застосування віртуальних інтерактивних технологій під час підготовки фахівців, створення і розвиток на основі віртуального навчального середовища, інтерактивної навчальної мережі між навчальними закладами, які є членами Асоціації. Під час доповіді на конференції наш представник ознайомив європейських колег із напрямками діяльності навчального закладу та системою підготовки фахівців. Було прийнято рішення про проведення засідання Генеральної асамблеї Асоціації та подібної Міжнародної конференції, у 2014 році, на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

З 2009 року Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС є повноправним членом європейської Асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). Вступ до Асоціації закріпив дружні відносини між пожежно-рятувальними службами і вищими навчальними закладами України та країн Європи, дозволив використовувати досвід європейських країн з питань забезпечення безпеки людей, координації спільних дій між рятувальними службами України та Європейських держав під час масштабних надзвичайних ситуацій, розробляти спільні стандарти та концепції безпеки, використовувати наукові напрацювання та досвід підготовки фахівців. 

 

  

 

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10