RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2021
ЛДУ БЖД

10 здобувачів вищої освіти ЛДУБЖД навчаються у Великій Британії

У рамках проєкту Еrasmus+ з 27 вересня курсанти та студенти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності розпочали навчання у Кінгстонському університеті, м. Лондон.  Стрижевський Павло, Павлишин Любомир, Алєксєєнко Віктор, та Жоріна Олександра, що навчаються за спеціальностями Цивільна безпека (Цивільний захист) та Пожежна безпека відповідно, розпочнуть навчання за спеціальністю «Наука про навколишнє середовище» (Environmental science). Студенти спеціальності «Кібербезпека» Михайло Довганич, Катерина Пожичкевич та курсант Ілля Пасічник, а також студентка Ольга Кобилкіна зі спеціальності "Комп'ютерні науки", будуть навчатися за спеціальністю «Кібербезпека» (Cyber security). Уперше за освітньою програмою «Переклад з англійської мови» на навчання до Кінгстонського університету прибули студентки Змисла Софія та Богуцька Христина.

За словами координаторів проєкту Дмитра Чалого та Юрія Стародуба, ця академічна мобільність для наших курсантів та студентів буде добрим стартом та колосальним освітнім досвідом у здобутті обраного фаху. Крім того,  відповідно до умов гранту, кожен з учасників отримує стипендію у розмірі 100 000 грн.

Варто зазначити, що напередодні 100-денного навчання юнаки та дівчата пройдуть двотижневу обсервацію, адже безпека та здоров’я наших здобувачів вищої освіти завжди була та є на першому місця.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.