RSS

Новини навчальних закладів

09.02.2021
ЛДУ БЖД

Оксана Повстин завершила наукове стажування у рамках програми Kirkland Research 2020/2021

27 січня 2021 року у Варшаві відбулась унікальна церемонія закриття стипендіальної програми Kirkland Research 2020/2021 і вручення дипломів учасникам програми. Абсольвентом цьогорічної програми стала завідувач кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту, д.пед.н, доцент Оксана Повстин. Дослідження на тему «Підготовка кадрів для органів державного управління та місцевого самоврядування в Польщі» проводилось на базі Університету Марії Склодовської-Кюрі в Любліні.
Вперше в історії програми церемонія відбулась дистанційно, але її перегляд був доступний для широкої аудиторії. Під час урочистості стипендіати презентували результати своїх наукових досліджень в таких галузях як право, економіка, менеджмент, політичні науки, міжнародні відносини.
Дослідницьку програму Kirkland Research, як новий напрям в рамках стипендіальної програми ім. Лейна Киркланда, було створено у 2016 році. Учасники займаються індивідуальною дослідницькою роботою на базі провідних закладів вищої освіти Польщі, під керівництвом наукових консультантів, які затверджують результати цих досліджень.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.