RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2021
ЛДУ БЖД

10 студентів Університету навчатимуться у Kingston University London

У зустрічі взяли участь проректори університету Дмитро ЧАЛИЙ та Андрій КУЗИК, заступник начальника Навчально-наукового інституту цивільного захисту Ольга МЕНЬШИКОВА, професор кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Юрій СТАРОДУБ, старший викладач тієї ж кафедри Андрій ГАВРИСЬ, а також курсанти і студенти Університету. Під час зустрічі було обговорено питання академічної мобільності, підписання договорів та пошук нових можливостей у рамках проекту Erasmus+. Представники університету поділились набутим досвідом під час академічних обмінів в рамках програми Erasmus+, розповіли про особливості взаємодії, а також поділились своїми враженнями, набутим досвідом і знаннями після завершення. 
Варто додати, що на перше півріччя 2021 року в Університеті заплановано академічну мобільність в рамках участі у програмі Erasmus+: Kingston University London — 10 осіб та Estonian Academy of Security Sciences — 2 особи.
Наприкінці зустрічі учасники онлайн-зустрічі обговорили перспективи та розширення можливостей академічної мобільності шляхом збільшення кількості подання заявок на участь у програмах проєкту Erasmus+ 2021-2027.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.