RSS

Новини навчальних закладів

10.07.2020
ЛДУ БЖД

EU-CHEM-REACT 2 польові навчання (FSX): в Університеті відбулась онлайн-конференція з планування міжнародного проєкту

У Львівському державному університеті безпеки життєдільності сьогодні відбулась онлайн-конференція з планування та підготовки до польових навчань EU-CHEM-REACT 2. Конференцію відкрили в.о. ректора ЛДУБЖД полковник сл.ц.з. Роман Ратушний, Амбасадор проєкту — Кшиштоф Патурей; генерал Вєслав Леснякевич; офіцер, відповідальний за проєкти європейського механізму цивільного захисту Генерального директорату цивільного захисту та гуманітарних місій Європейської Комісії ECHO - Хосе Альмадовар. Також у першій онлайн-сесії взяли участь такі партнери проєкту:
Міжнародний центр хімічного захисту та безпеки(ICCSS) у Варшаві, Польща;
Головне управління пожежно-рятувальної служби Чехії;
Генеральна інспекція з надзвичайних ситуацій Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова;
Державний навчальний заклад "Університет цивільного захисту Міністерства з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь";
Асоціація робіт і послуг з пожежної безпеки в Литві; Державна пожежно-рятувальна служба, Міністерство внутрішніх справ Латвії; Генеральний директорат цивільного захисту та гуманітарних місій Європейської Комісії ECHO; Асоціація добровільної пожежної служби Польщі, а також відповідні відомства України.

На порядку денному учасники розглянули низку питань: презентація оновлених підготовчих заходів, які слід виконати партнерами для успішного проведення польових навчань, підтвердження дат, програми та сценарію польових навчань, презентація та обговорення програми спостерігачів та VIP- представників Європейського Союзу, презентація та обговорення медіа плану польових навчань, обговорення активації Європейського механізму цивільного захисту, презентація запропонованої послідовності контролю під час польових навчань основною групою, EXCON - командою планування навчань та команда з оцінювання вправ, основних учасників вправ таких як - RDC, LEMA, EU CPT, V OSOCC.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.