https://www.high-endrolex.com/10 На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ проведено верифікацію установки для перевірки напірних пожежних рукавів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.06.2021
ІДУ НД ЦЗ

На пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ проведено верифікацію установки для перевірки напірних пожежних рукавів

23 червня поточного року на пожежно-випробувальному полігоні ІДУ НД ЦЗ за участі заступника начальника науково-випробувального центру кандидата технічних наук, старшого дослідника Олександра Добростана проведено верифікацію установки для перевірки напірних пожежних рукавів, яка придбана за кошти держбюджету. Зазначена установка призначена для проведення випробувань та досліджень пожежних рукавів  за такими методами випробувань – робочий, випробувальний та розривний тиск, стійкість до дії точкового та поверхневого стирання, стійкість до дії відкритого полум’я та нагрітої поверхні. Захід спрямований на перевірку та підтвердження точносних характеристик  зазначеної установки.
Захід організовано і проведено з урахуванням відповідних карантинних обмежень.
Учасниками заходу було перевірено технічні характеристики установки відповідно до затвердженої Програми та методики верифікації. За результатами проведеної верифікації комісією встановлено, що установка відтворює необхідні режими роботи та її точностні характеристики відповідають паспортним даним.
Зазначена установка спрямована на реалізацію вимог національного стандарту України  ДСТУ 9069:2021 Протипожежна техніка. Рукави пожежні плоскоскладані для пожежно-рятувальних автомобілів. Загальні вимоги та методи випробування, розробленого фахівцями ІДУ НД ЦЗ та ДСТУ EN 15889:2017 Пожежні рукави. Методи випробування (EN 15889:2011, IDT) і дозволить перевіряти якість напірних пожежних рукавів для пожежно-рятувальної техніки, що сприятиме впровадженню у практичну роботу пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України сучасних й надійних пожежних рукавів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10