https://www.high-endrolex.com/10 Проведені навчання з питань охорони праці працівників Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2021
ІДУ НД ЦЗ

Проведені навчання з питань охорони праці працівників Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин)

На виконання наказів ДСНС України від 29.05.2019 року № 319 «Про організацію навчання з питань охорони праці» та від 23.12.2020 року № 682 «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС у 2021 році» 16 червня 2021 року науково-педагогічними працівниками Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проведені навчання з питань охорони праці працівників Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин).
Заняття для працівників апарату управління проходили безпосередньо в залі Головного управління, а для підрозділів на місцях та Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) в он-лайн режимі.
Під час проведення навчання слухачі відповідно до програми отримали необхідні знання з наступних тематик: законодавство України про охорону праці; організація роботи з охорони праці; безпека праці в галузі; вибухонебезпека виробництва і вибухозахист; пожежна безпека; електробезпека; гігієна праці; медичні огляди; профілактика професійних отруєнь і захворювань; надання першої допомоги потерпілим у разі нещасного випадку; управління роботами з профілактики та ліквідації наслідків аварій.
Вищезазначені заняття були проведені з дотримання всіх санітарних норм з метою запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 серед персоналу системи ДСНС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10