RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2020
НУЦЗУ

Участь майбутніх фахівців з охорони праці у навчальному вебінарі UVEX «Основні принципи вибору засобів захисту»

  Майбутні фахівці з охорони праці, бакалаври та магістри факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ, що вивчають дисципліни циклу професійної підготовки «Виробнича санітарія», «Ризикоорієнтоване управління охороною праці», «Профілактика виробничого травматизму та професійних захворювань», «Екологічна безпека» на чолі з науково-педагогічними працівниками кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки – доцентами Оленою Шароватовою, Оленою Бригадою, Богданом Цимбалом - взяли участь у міжнародній презентації, присвяченій виробничій безпеці.

  Мета презентації - ознайомлення фахівців з охорони праці, матеріально-технічного постачання, екології та профспілок з інноваціями ЗІЗ та втілення світового досвіду у даному аспекті.
  Під час заходу, проведеному за підтримки Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH, Periональним Менеджером з продажів у Східній Європі та Центральній Азії Денисом Екхоффом i Менеджеркою з продажу в Українi Алейниковою Ольгою презентовано Компанію UVEX Aгbeirtsschutz GMBH.
  Діяльність холдингу пов’язана із виготовленням і продажем засобів захисту для виробництва (Uvex Safety Group), засобів захисту для спорту (Uvex Sports Group), окремо для зимових видів спорту (ALPINA), а також сонцезахисних окулярів (FILTRAL).
 Серед основних позицій пропонованої UVEX продукції - рукавички та рукавиці; робочий одяг та речі й аксесуари; захисний робочий одяг; спецодяг, класифікований за типом тканини, сферою застосування, належністю до спеціальності або професії; взуття виробниче, захисне та спеціального призначення; спецвзуття; захисні і рятувальні шоломи, каски, маски, окуляри і щитки для захисту очей; засоби індивідуального захисту (ЗІЗ); окуляри й оправи для окулярів тощо.
  Учасники заходу отримали багато цікавої, пізнавальної фахової інформації, зокрема про окуляри, які не дряпаються і не пітніють, та чекають на каталоги та ексклюзивний захисний продукт від UVEX для особистого ознайомлення з продукцією i власних випробувань.

 

 

 

Олена Шароватова,

кафедра ОП та ТЕБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.