RSS

Новини навчальних закладів

27.11.2020
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ стали учасниками міжнародної науково-практичної конференції

Карантин не заважає міжнародній науковій діяльності навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України. Вже шостий рік поспіль науковці проводять разом із польськими колегами сумісну Міжнародну науково-практичну конференцію «Безпека держав Центральної і Східної Європи у контексті трансграничних загроз безпеки”.
Мета конференції - створити форум для міждисциплінарного обговорення трансграничних загроз безпеки регіонів Центральної і Східної Європи в широкому сенсі: інституціональних, правових, політичних, екологічних, соціальних, економічних, а також питань, пов'язаних із терористичними загрозами, зброєю масового знищення й охороною кордонів на різних рівнях безпеки - від національної до регіональної і міжнародної безпеки.
Конференція надала можливість обмінятися знаннями, поглядами, досвідом і думками як між представниками академічного співтовариства, так і практиками, а також учасниками дискусій стали фахівці, для яких питання трансграничних загроз є важливою точкою відліку в науковій і дослідницькій діяльності.
Активними учасниками конференції стали науковці навчально-науково-виробничого центру, ад’юнкти та магістри НУЦЗУ.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.