RSS

Новини навчальних закладів

19.06.2018
НУЦЗУ

Fulbright Scholar Award 2018-2019

15 червня 2018 року Цокота Вікторія, провідний науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології НУЦЗУ отримала грант Програми академічних обмінів імені Фулбрайта на проходження наукового стажування в Університеті Південної Каліфорнії (USC University of Southern California, Лос Анжелес, США). Програма виконується Інститутом міжнародної освіти (Institute of International Education) на підставі гранту від Державного департаменту США (USDoS) № S-ECAGD-15-CA-1015 та офіційно зареєстрована Міністерством економічного розвитку та торгівлі України. Ця програма спрямована на обмін фахівцями між Україною та Сполученими Штатами Америки, розвиток освіти та науки і підвищення професійного рівня науковців.

Дякуючи підтримці керівництва університету та можливостям Програми Фулбрайта, Вікторія Цокота матиме змогу працювати над проектом віртуальної реальності “Dream-coach “Virtual Donbas”” під керівництвом професора Albert “Skip” Rizzo - директора науково-дослідної групи Медичної Віртуальної Реальності Інституту Креативних Технологій (USC Institute for Creative Technologies).

Нагородження та настановна сесія для стипендіатів 2018-2019 відбулися у конференц-залі Посольства США в Україні. Урочисте прийняття в українську Фулбрайт спільноту продовжилося у Американському Домі, де стипендіати попередніх років ділися досвідом з цьогорічними переможцями.

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.