RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2018
НУЦЗУ

НУЦЗУ одинадцятий рік поспіль входить до 200 найкращих вузів нашої держави за рейтингом “ТОП-200 Україна”

Національний університет цивільного захисту України увійшов до академічного рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» у 2018 році, представивши водинадцяте провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій у сфері цивільного захисту. За останній рік НУЦЗУ покращив свої показники на 8 позицій і посідає наразі 141 місце.
При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, окреслені Конференцією IREG-9: «Рейтинги і акредитація — дві дороги до однієї мети» та Конференцією міністрів освіти Європейського простору вищої освіти.
На думку укладачів рейтингу, в цілому ж переважна більшість українських університетів покращує показники за усіма напрямами своєї діяльності. За умов зростаючої конкуренції на ринку освітніх послуг, вони все активніше впроваджують інноваційні підходи в навчальний процес і наукову роботу, налагоджують співпрацю з зарубіжними партнерами, світовим науковим співтовариством, нарощуючи свою участь в освітніх і наукових програмах ЄС Темпус, Еразмус+, Горизонт 2020.
За даними експертів, сьогодні флагманами у сфері вищої освіти в Україні є два столичних та один харківський вищі навчальні заклади нашої держави, що демонструють стабільно високі показники на всіх напрямах своєї діяльності. Наряду із передовими вищими навчальними закладами України одинадцятий рік поспіль залишається Національний університет цивільного захисту України, щороку підвищуючи свої рейтингові показники, а також помітна тенденція підвищення рівня інтеграції в європейський і світовий освітньо-науковий простори та здійснюються заходи щодо підвищення індексів цитованості за системами системами Scopus та Web of Science. 
Більш детально можна ознайомитись на сайті: http://ru.osvita.ua/vnz/rating/60985/.

Цьогоріч уперше до рейтингу Scopus наряду із 162 вищими закладами освіти нашої держави увійшов НУЦЗУ і відразу посів 122-е місце.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.